Etusivu / Uutiset / Etsimme johdon ja hallinnon assistenttia

Lapin Energianeuvonnan Uutiset

Etsimme johdon ja hallinnon assistenttia

4.9.2019 13:00

Edellisen pitkäaikaisen tehtävänhaltijan eläköityessä etsimme organisaatioomme positiivista ja palveluhenkistä moniosaajaa tukemaan yrityksemme johtoa ja hallintoa kokonaisvaltaisesti.

Johdon ja hallinnon assistenttina toimit organisaatiomme tukena monipuolisissa hallinnollisissa tehtävissä. Tuet johdon toimintaa sekä varmistat organisaatiomme arjen sujuvuutta toimistomme operatiivisten tehtävien osalta huolehtien erilaisten materiaalien tuottamisesta, asiakirjahallinnasta sekä talous- ja tietojärjestelmiin liittyvistä tehtävistä. Huolehdit muun muassa hallitusten kokouksien ja yhtiökokousten sekä yritystilaisuuksiemme ja –vierailujen järjestelyistä.

Tuotamme talous- ja hallintopalveluita kuudelle yhtiölle ja tehtävässä huolehdit myös kyseessä olevien yhtiöiden viranomaistietojen ajantasaisuudesta. Toimit sähköisen dokumenttijärjestelmämme toisena pääkäyttäjänä sekä vastaat sopimusarkiston ajantasaisuudesta ja toimivuudesta tukien sopimusvastaavia arkiston käytössä. Sinulla on myös merkittävä rooli yrityksen sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

Etsimämme henkilö on vastuullinen, itseohjautuva sekä järjestely- ja organisointikykyinen. Soveltuva koulutuksesi ja aiempi kokemuksesi vastaavan tyyppisistä tehtävistä edesauttaa sinua työssä, mutta ennen kaikkea toivomme sinulla olevan halu palvelutyöhön. Olet positiivinen, luotettava ja joustava asioiden organisoija, jolla on kyky hallita useita asioita yhtäaikaisesti. Toimit sujuvasti erilaisten nykyaikaisten IT-järjestelmien kanssa. Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi on edellytys tehtävän hoitamiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultit Lauri Sainio, puh. 044 572 1427 sekä Sanna Aikio, puh. 040 717 9796. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 16.09.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi

Yrityskuvaus:
Rovakaira Oy on Lapin suurin verkkoyhtiö, toimialueena Rovaniemi, Kittilä ja Sodankylä. Verkkoliiketoiminnan jakeluverkkoa on 7 000 kilometriä, jonka kautta toimitetaan noin 740 GWh sähköä yli 30 000 asiakkaalle. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 31 miljoonaa euroa ja konserniyhtiöissä työskentelee yhteensä noin 75 ammattilaista. Päätoimipiste on Rovaniemellä. Rovakaira-yhtiöihin kuuluvat Rovakaira Oy, Rovakairan Verkonrakennus Oy ja Kittilän Alueverkko Oy. Lisäksi talous- ja hallintopalveluita tuotetaan useille energia-alan yhtiöille.